Ik geef alleen, maar ook samen met mijn man Ruben, samenkomsten over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit / bewust-er-zijn.
Hieronder lees je hier meer over.

COLLECTIEVE BEWUST-ER-ZIJN CIRKEL EN COLLECTIEF BEWUSTZIJN – VAN INDIVIDUELE KRACHT NAAR GEZAMENLIJKE KRACHT.

Om het collectief te ervaren, zijn er collectieve bewust-er-zijn-cirkels nodig.
Cirkels waarin we met elkaar kunnen verbinden, delen, reflecteren, spiegelen en helen. Cirkels waarin we elkaar zien, ervaren en bekrachtigen….van elkaar leren.
Het is tijd om samen het grotere collectief te dienen vanuit onze persoonlijke en goddelijke oerkracht. Dit om vanuit onze eigen, unieke, identieke en authentieke bron/kern te leven en vanuit onze volle potentie te leven.

Wij gaan met elkaar het grote collectief openen om nog meer vanuit onze hartfrequentie te leven en ons hartsbewustzijn te vergroten. Leven vanuit onze hartfrequentie gaat voorbij overtuigingen, aannames, conditioneringen, beperkingen, angst etc.

Wij starten met een voorstelronde, de meditatie “Verbinden met de Bron – jouw Hartenergie” en een openingscirkel.
Ook gaan we een meditatieve oefening doen waarbij je uit jouw hoofd gaat en contact maakt met jouw lichaam. Tijdens deze oefening ga je de diepte in en kom je tot de kern van een bepaald onderwerp dat jou uitdaagt/triggert. Deze methode heeft een diep helende werking.
We sluiten af met een deelronde.
Wij zorgen natuurlijk voor al het drinken en versnaperingen. Als je een hele dag aanwezig bent, verzorgen wij ook eten van een over(h)eerlijke soep. Tijdens en na het avondeten kunnen wij ons verwarmen aan een vuur.
De rest van de avond kan je naar je eigen gevoel invullen, dus voel je vrij te blijven of te gaan.

Deze Collectieve Bewust-er-Zijn Cirkels geven we, van maart tot begin/eind september op ons landgoed in Hulshorst, (h)eerlijk in de buitenlucht. Ook geven we deze cirkel in Baarle-Nassau. Beide locaties zijn in natuurrijke en natuurlijke omgeving.
Op deze twee locaties ontvangen we jou voor een hele dag.
In de maanden oktober tot maart geven we deze cirkel 1 keer in de maand in Heart of Gaia te Zeist. Dit is een avondprogramma.
Onze locaties zijn met zorg uitgezocht en geven alle rust en ruimte om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.
In de map foto's en video's zien jullie hoe de diverse locaties eruit zien.

Bijdrage/investering in jezelf voor een hele dag is € 44,50 per persoon. .
Bijdrage/investering in jezelf voor een avond is € 22,50. Onder "Agenda" zie je wanneer en waar deze Collectieve Bewust-er-Zijn Cirkels zijn.

Het is mogelijk om ons te vragen voor het geven van een cirkel en/of workshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via "Contact".

Onze 1-daagse re-treats hebben diverse thema’s, zoals:
- Wet van Aantrekking
- Zichtbaarheid – ontsluieren en ontmaskeren
- Voorbij overtuigingen, aannames, beperkingen, conditioneringen
- Trance Static Dance Journey

Wet van Aantrekking:
Ben je tevreden met je leven zoals het nu gaat, wil je iets veranderen of nog meer aantrekken? Wil je iets creëren wat je nodig hebt maar wat nu nog niet aanwezig is in jouw leven?
Met de Wet van Aantrekking kan je alles creëren en manifesteren wat jij nodig hebt.
We geven je tips en trucs over hoe de Wet van Aantrekking werkt en hoe je deze dagelijks kan toepassen in jouw leven zodat je uiteindelijk jouw hele leven kan regisseren en dat leven kan creëren waar je het gelukkigst van wordt.

Zichtbaarheid - ontsluieren en ontmaskeren
Sta jij dicht bij jezelf? Laat je zien wie je bent, waar je voor staat en wat je wil in dit leven? Wat laat jij wel zien en wat nog niet? Draag jij nog een masker / sluier in sommige situaties en/of bij sommige mensen?
Door je masker(s) / sluier(s) af te zetten, laat je jezelf zien en kom je (nog) meer in jouw kracht te staan. Je laat jezelf zien in jouw eigen, unieke, identieke en authentieke ik.....in al jouw puurheid. Als jij je ervan ontdoet, creëer je dat in jouw leven wat voor jou belangrijk is.
Tijdens deze ochtend gaan we de diepte in met elkaar. Door het doen van een  meditatie ga je de diepte in (tot jouw kern). Alles wat is daar is weggestopt en onzichtbaar is gemaakt, mag je doorvoelen, aangaan en zichtbaar maken. Door het afdoen van jouw masker(s) / sluier(s) voel je je bevrijdt.

Voorbij overtuigingen, aannames, beperkingen, conditioneringen
Ben jij je bewust van jouw overtuigingen, aannames, beperkingen en conditioneringen? Ben jij je bewust ervan hoe deze zijn ontstaan en wil jij hieraan voorbij gaan? Zit een bepaalde overtuiging, aanname, beperking en/of conditionering jou wel eens in de weg? Word jij wel eens (aan)geraakt in iets en reageer je dan vanuit jouw referentiekader/kindsdeel?
Al vanaf onze geboorte vormen zich overtuigingen, aannames, beperkingen en conditioneringen. Vaak
gebeurt/ontstaat dit onbewust, maar soms ook bewust.
We starten deze dag met een korte deelcirkel en het nemen van een inspiratie- en/of krachtkaart, gevolgd door een meditatie om onze hartenergie te verhogen en onze liefdevolle harten nog meer te openen.
Samen delen we over het onderwerp, want delen is helen.
We geven je tips en trucs om te communiceren vanuit een Volwassenen-positie en het Hier en Nu. Op deze manier communiceer je op een gelijkwaardige manier met elkaar waardoor er meer begrip is voor de ander(en).

Trance Static Dance Journey
Het verleden toe- en loslaten, naar het nu dansen en op naar toekomst.
Wij allemaal hebben een verleden, een heden en een toekomst. In ons verleden hebben we allemaal onze mooie en minder mooie momenten meegemaakt.
Heb jij deze minder mooie momenten weggestopt, een plek gegeven of verwerkt? Krijg je wel eens triggers / spiegels uit jouw verleden die jou nog (aan)raken? Kan jij aanwezig zijn in het heden en positief vooruit kijken naar de toekomst? 
's Ochtends, na een meditatie, maak jij een collage van jouw verleden naar jouw nu. Hierin kan je ook jouw toekomst laten zien zoals jij die wenst.
's Middags mag je delen over jouw collage. Daarna dans jij jouw verleden en heden (en misschien de toekomst) met 1 of meer andere deelnemers. 
Tijdens het dansen wordt je begeleid door live-muzikanten die intuïtief heel goed aanvoelen waar de muziek mag verstillen of juist meer aanwezig mag zijn.
Deze re-treat geeft je veel inzicht(en) en heelt diep van binnen.
********************************************************************************************************************************

De samenkomsten "Wet van Aantrekking", "Zichtbaarheid - ontsluieren en ontmaskeren" en "Voorbij overtuigingen, aannames, beperkingen, conditioneringen" starten met een openingscirkel, het nemen van een inspiratie- krachtkaart uit het Spiritueel / Bewust-er-Zijn kwartet en de hartmeditatie “Verbinden met de Bron – jouw Hartenergie”.
Ook doen we een meditatieve oefening waarbij je uit jouw hoofd gaat en contact maakt met jouw lichaam. Tijdens deze oefening ga je de diepte in en kom je tot de kern van een bepaald onderwerp dat jou uitdaagt/triggert. Deze methode heeft een diep helende werking.
We sluiten af met een deelronde.
Wij zorgen natuurlijk voor al het drinken en versnaperingen. Als je een hele dag aanwezig bent, verzorgen wij ook eten van een over(h)eerlijke soep etc. Tijdens en na het avondeten kunnen wij ons verwarmen aan een vuur.

Deze 1-daagse re-treats geven we, van maart tot begin/eind september op ons landgoed in Hulshorst, (h)eerlijk in de buitenlucht. Ook geven we deze cirkel in Baarle-Nassau. Beide locaties zijn in een natuurrijke en natuurlijke omgeving. Op deze twee locaties ontvangen we jou voor een hele dag. In de maanden oktober tot maart geven we deze 1 keer in de maand in Heart of Gaia te Zeist. Dit is een avondprogramma.
Onze locaties zijn met zorg uitgezocht en geven alle rust en ruimte om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.
De 1-daagse re-treat Trance Static Dance Journey geven we op een andere locatie en deze locatie wisselt.
In de map foto's en video's zien jullie hoe de diverse locaties eruit zien.

Bijdrage/investering in jezelf voor een hele dag is € 44,50 per persoon. .
Bijdrage/investering in jezelf voor een avond is € 22,50 per persoon. 

Onder "Agenda" zie je wanneer en waar deze 1-daagse re-treats zijn..

Het is mogelijk om ons te vragen voor het geven van een cirkel en/of workshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via "Contact".