I amWat is bewustzijn/spiritualiteit? 

Spiritualiteit heeft verschillende betekenissen/definities. De ene noemt het “religie”, de ander “het bovennatuurlijke”, weer een ander noemt het “ontwikkeling van jezelf”. Sommige mensen vinden het zweverig en vinden dat ze niet aan spiritualiteit doen of niet spiritueel zijn.

Spiritualiteit gaat over bewust worden, bewustzijn en bewust er zijn. Bewustzijn heeft je maken met wie je bent, wat je voelt, wat je denkt en wat je wil. Het gaat over jouw zin/jouw betekenis van en in jouw leven. Als je je bewust wordt dat het verleden jouw heden bepaalt, krijg je een nieuwe kijk op jezelf en de werkelijkheid.

Wil je weten hoe je bewust(er) wordt, bent en blijft?
Wil je meer verbinding voelen met jezelf en met anderen?
Heb je bepaalde vraagstukken waar je niet uitkomt?
Bepaalde patronen die je wil veranderen?
Wil je je ontwikkelen op persoonlijk, innerlijk vlak?

Samen kijken we naar wat er binnenin jou leeft. Welke overtuigingen, welke patronen ontwikkelden zich. Wat gebeurt er met diverse emoties als pijn, angst, verdriet, boosheid.
Graag loop en beleef ik met je mee op jouw pad naar meer innerlijke wijsheid en vrede met jezelf en dus ook met anderen.
Ik coach je naar je eigen, unieke bewustwordingsproces en leer je te vertrouwen op je intuïtie. Het doen van ademhalingsoefeningen, mediteren en visualisaties, mede het ontvangen van de behandelingen die ik geef, dragen hier positief aan bij.