Hai hallo lieve jij,

Mijn naam is Mirjam de Boer, ook wel Mirjam Tamis-de Boer

Ik ben in 1971 geboren in Noord-Holland, opgegroeid in Haarlem en sinds mijn 24ste woonachtig in Hoorn. Ik ben moeder van twee kids, een zoon van 18 en een dochter van 15.
Begin maart 2019 ontmoette ik Ruben. Een maand later zijn wij met elkaar een spiritueel huwelijk aangegaan, wij zijn dus niet officieel voor de wet getrouwd, maar voor de spirits. Wel heb ik daarom mijn naam aangepast naar Mirjam Tamis-de Boer op Facebook, dus als je me daar wil contacten, weet je me te vinden :-).
Ruben bracht een zoon van 11 met zich met mee in ons samengesteld gezin.

Mijn ouders hebben mij christelijk gereformeerd opgevoed totdat ik zelf aangaf hier niet verder mee te willen. Ik geloof namelijk dat alles in jezelf zit en je zelf heel veel kracht en liefde bent en je leven zelf kan en mag creëren in hoe het goed voelt/is voor jou.
Al jong was ik geïnteresseerd in alles wat het leven te bieden heeft. Ik nam niet alles als vanzelfsprekend aan en stelde veel vragen, niet alleen aan anderen maar ook aan mezelf.
Als ik in de natuur verbleef, was alles voor mij anders. Ik was weg van alle drukte en kwam tot rust en inspiratie. Nu nog meer dan ooit ervaar ik van de natuur voor mij doet. Ik kom tot gronding, rust en ontvang inzichten, inspiratie en energie.

Ik heb jarenlang als secretaresse, personal assistent gewerkt.
Vanaf 2007 begeleidde ik, naast mijn toenmalige baan, stagiaires.
Hierdoor merkte ik dat ik meer wilde weten over coaching en ben ik de opleiding “Professioneel Coach” gaan volgen. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie liggen en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
Eind 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om met Heliomare een samenwerking aan te gaan en ja, die is er natuurlijk gekomen. Ik begeleidde en coachte herplaatsingskandidaten die door (chronische) ziekte of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief medewerker.
Begin 2015 werd ik ontslagen door re-organisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten.

Ik coach zowel kids alsook volwassenen.
Ik ben spiritueel / bewust-er-zijn coach, coach bij rouw- en traumaverwerking en verslaving, coach bij verslaving, HSP-coach, energetisch therapeut en medium.
Ik volg de opleiding tot Kinder- en Jeugdpsychologie.
Ik leg (tarot)kaarten en geef readings. Ook geef ik van-hoofd-naar-hart-massage en energetische sessies zoals hierboven vermeld.

Ik verdiepte mijn in cursussen en opleidingen, zoals o.a.: 
HSP-massagetherapie, speltherapie, kindertekeningen analyseren, transactionele analyse, coaching bij rouw- en traumaverwerking, loopbaancoaching, coachen bij verslaving (ervaringsdeskundige), Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrazuivering en Soul Body Fusion.

In 2019 bracht ik mijn zelf ontworpen Spiritueel / Bewust-er-Zijn kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten op de markt (zie voor meer informatie de kop Spiritueel / Bewsut-er-Zijn Kwartet").

Voel je welkom en kom zoals je bent. Ik zie je graag.

One love.

Mirjam

KvK-nummer 65264770