Hai hallo lieve jij,

Mijn naam is Mirjam de Boer, ook wel Mirjam Tamis-de Boer

In 1971 geboren in Haarlem en daar ook opgegroeid. Vanaf mijn 24ste levensjaar ben ik woonachtig in Hoorn en vanaf 2020 woon ik, samen met mijn man Ruben, week om/week af in Hoorn en Hulshorst (gemeente Nunspeet).
Ik ben moeder van twee kids, een zoon van 18 en een dochter van 16.
Begin maart 2019 ontmoette ik Ruben. Een maand later zijn wij met elkaar een spiritueel huwelijk aangegaan, wij zijn dus niet officieel voor de wet getrouwd, maar voor de spirits. Wel heb ik daarom mijn naam aangepast naar Mirjam Tamis op Facebook, dus als je me daar wil contacten, weet je me hier te vinden :-).
Ruben bracht een zoon van 11 met zich met mee in ons samengesteld gezin.

Mijn ouders hebben mij christelijk gereformeerd opgevoed totdat ik zelf aangaf hier niet verder mee te willen. Ik geloof namelijk dat alles in jezelf zit...dat je zelf heel veel kracht hebt en liefde bent en jij je leven zelf kan en mag creëren in hoe het goed voelt/is voor jou.
Al jong was ik geïnteresseerd in spiritualiteit en bewust-er-zijn van wie ik ben in mijn kern, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe, wat mijn kracht is en mijn passie, wat mijn levensdoel is en hoe ik daar kan komen. Ik nam niet alles als vanzelfsprekend aan en stelde veel vragen, niet alleen aan anderen maar ook aan mezelf. Zo heb ik heel veel geleerd van alle mensen om mij heen en leer ik natuurlijk nog steeds.
Als ik in de natuur verbleef, was alles voor mij anders. Ik was weg van alle drukte en kwam tot rust en inspiratie. Nu nog meer dan ooit ervaar ik wat de natuur voor mij doet. Ik kom tot gronding, rust en ontvang inzichten, inspiratie en energie.

Ik heb jarenlang als secretaresse, personal assistent gewerkt.
Vanaf 2007 begeleidde ik, naast mijn toenmalige baan, stagiaires.
Hierdoor merkte ik dat ik meer wilde weten over coaching en ben ik de opleiding “Professioneel Coach” gaan volgen. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie liggen en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
Eind 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om met Heliomare een samenwerking aan te gaan en ja, die is er natuurlijk gekomen. Ik begeleidde en coachte herplaatsingskandidaten die door (chronische) ziekte of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief medewerker.
Begin 2015 werd ik ontslagen door re-organisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten.

Ik coach zowel kids alsook volwassenen.
Ik ben spiritueel / bewust-er-zijn coach, HSP-coach (HSP = HoogSensitievePersonen), energetisch therapeut, medium en  ondersteun bij relatieproblematiek en bij rouw- en traumaverwerking.
Ook verkoop ik mijn zelfontworpen Spiritueel / Bewust-er-Zijn Kwartet met (gechannelde) Inspiratie- en Krachtkaarten.
Ik leg (tarot)kaarten, geef readings en heb contact met overledenen / overgegane zielen.
Ook geef ik van-hoofd-naar-hart-massage en energetische sessies.

Ik verdiepte mijn in cursussen en opleidingen, zoals o.a.: 
Professioneel Coach, HSP-coach en HSP-massage, Speltherapie, Kindertekeningen Analyseren, Transactionele Analyse, Reiki Practioner en Teacher, Aura- en Chakrahealing, Acces Bars, Soul Body Fusion en Moeiteloos Helen.
Ook volgde ik de opleiding tot kinder- en jeugdcoach, coachen bij rouw- en traumaverwerking en coachen bij verslaving.

Mijn zelfontworpen Spiritueel / Bewust-er-Zijn Kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten verscheen in 2019.
Dit is een kwartetspel voor jong en oud die nieuwsgierig zijn naar wat spiritualiteit / bewust-er-zijn kan betekenen als toegevoegde waarde in jouw leven. Natuurlijk is het ook een heel leuk kwartetspel voor mensen die dit al weten.
Elke kaart heeft ook een gechannelde boodschap, zeg maar een positieve affirmatie, zodat je deze als inspiratie- en/of krachtkaart kan gebruiken. Zo ontvang je een mooie boodschap en inzicht in het leefproces waarin je je nu bevindt. Door deze boodschap/affirmatie diverse malen te herhalen, wordt jouw onderbewustzijn geactiveerd en beïnvloedt en krijgen jouw hersenen een seintje om juist dat te creëren en manifesteren in jouw leven.
Voor meer informatie klik hier.
*************************************************************************************************************************************Samen met mijn man Ruben geef ik 1-daagse re-treats die gaan over persoonlijke ontwikkeling, het leven in verbinding met jezelf vanuit jouw kern/basis, het volgen van jouw passie/levensmissie en alles ten volste en volledig uit dit leven te halen….re-treats waarin we met elkaar verbinden, reflecteren, leren, delen en helen ….re-treats waarbij we onze hart-energie verhogen en het collectief dienen.
Van 2 tot en met 4 juli 2021 geven wij onze eerste Higher Purpose Happening.

De 1-daagse re-treats “Zichtbaarheid – ontsluieren en ontmaskeren”, “Wet van Aantrekking”, “Voorbij overtuigingen, aannames, beperkingen en conditioneringen" die Ruben en ik samen geven, geef ik ook in 1-op-1-sessie, partnersessies, ouder-kind-sessies en familiesessies

Voor meer informatie over wat ik samen met mijn man Ruben organiseer, kan je hier klikken. Je komt dan op onze website www.naturalsourceretreat.com terecht. 


Voel je welkom en kom zoals je bent. Ik zie je graag.

One love.

Mirjam

Als je reviews wil lezen klik dan hier.