Hai hallo lieve jij,

Mirjam de Boer is mijn naam die ik bij mijn geboorte kreeg (Pim als ik een jongen was geweest ;-).
Ik ben geboren en getogen in Haarlem, naar Hoorn verhuisd voor de liefde (vader van mijn twee prachtige kids) en daar, tot nu toe, gebleven voor de liefde voor mijn kids.

Begin maart 2019 ontmoette ik mijn man Ruben, de liefde van mijn leven, mijn liefdes- en levenspartner.
Wij zijn een spiritueel huwelijk aangegaan en vanaf die dag draag ik mijn naam Mirjam Tamis. Ruben & ik houden zielsveel van elkaar, steunen elkaar en blijven aanwezig in onszelf en in/bij elkaar.....wat er ook ontstaat en gebeurt.
We zijn nu een gezin van 5 personen en het voelt alsof het altijd zo is geweest. Ook hebben we huisdieren namelijk poes Pien en knijntjes Gold en Trust .
Ruben & ik wonen in Hoorn om de week in Hoorn, als onze kids er zijn of in Hulshorst (gemeente Nunspeet). Dit wil zeggen dat je dus bij mij terecht kan in Hoorn en Hulshorst, maar ook op dinsdagochtenden in de even weken in Zeist.

Mijn ouders hebben mij christelijk gereformeerd opgevoed totdat ik zelf aangaf hier niet verder mee te willen. Ik geloof namelijk dat alles in jezelf zit...dat je zelf heel veel kracht hebt en liefde bent en jij je leven zelf kan en mag creëren in hoe het goed voelt/is voor jou.
Al jong was ik geïnteresseerd in spiritualiteit en bewust-er-zijn van wie ik ben in mijn kern, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe, wat mijn kracht is en mijn passie, wat mijn levensdoel/zielsmissie is en hoe ik daar kan komen.
Ik nam niet alles als vanzelfsprekend aan en stelde veel vragen, niet alleen aan anderen maar natuurlijk ook aan mezelf. Zo heb ik heel veel geleerd van alle mensen om mij heen en leer ik natuurlijk nog steeds.
Als ik in de natuur verbleef, was alles voor mij anders. Ik was weg van alle drukte en kwam tot rust en inspiratie. Nu nog meer dan ooit ervaar ik wat de natuur voor mij doet. Ik kom tot gronding, rust en ontvang inzichten, inspiratie en energie.

Ik heb jarenlang als secretaresse, personal assistent gewerkt.
Vanaf 2007 begeleidde ik, naast mijn toenmalige baan, stagiaires.
Hierdoor merkte ik dat ik meer wilde weten over coaching en ben ik de opleiding “Professioneel Coach” gaan volgen. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie liggen en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
Eind 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om met Heliomare een samenwerking aan te gaan en ja, die is er natuurlijk gekomen. Ik begeleidde en coachte herplaatsingskandidaten die door (chronische) ziekte of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief medewerker.
Begin 2015 werd ik ontslagen door re-organisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten.

In februari 2016 schreef ik MIR's Praktijk in bij de Kamer van Koophandel.
MIR staat voor de eerste 3 letters van mijn naam en betekent VREDE (Russisch).En omdat ik mensen ondersteun/begeleidt bij al hun levensvragen en ze zo steeds meer in vrede zijn, komen en leven met zichzelf en hun omgeving, was de naam meteen heel duidelijk.
De eerste jaren in mijn praktijk coachte ik mensen bij rouw- en traumaverwerking, bij verslavingsproblematiek, was ik loopbaancoach en HSP-coach, maar gaf ik ook energetische sessies, readings en maand- tot jaarprognoses, had ik contact met overleden/overgegane Zielen (mens en dier) en gaf ik intuitieve massages.
Ik schrijf in de verleden tijd in de alinea hierboven omdat ik Nu voel dat ik alleen nog maar een ondersteunende en begeleidende
rol wil hebben voor mensen die zich (willen) begeven op het spirituele/bewust-er-zijn pad en hun zielsmissie willen leven.

Ik heb altijd veel aan zelfontwikkeling en -reflectie gedaan (en doe dat gelukkig nog steeds omdat ik dat fijn en ook nodig vindt en
het super leerzaam is ). 
Ik ben me (nog steeds) meer en meer aan het verdiepen (geweest) in wat Spiritualiteit / Bewust-er-Zijn voor toegevoegde Waarde heeft voor mij....ben achter mijn Zielsmissie gekomen....deed/doe mijn Innerlijk-Kind-"werk".
Ik leef vanuit mijn Kern, daar waar mijn eigen, unieke, identieke en authentieke Ik aanwezig is, waar ik al de antwoorden op mijn vragen vind en waar er alleen maar Liefde is. Dit allemaal door 1 en heel te Zijn in mijn lichaam, Ziel, en geest.
Ik doe dit niet alleen voor mijzelf, maar ook voor elke vrouw en elke man, voor het collectief.

 

In 2019 verscheen mijn zelfontworpen Spiritueel/Bewust-er-Zijn Kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten. 
Dit is een kwartetspel voor jong en oud die nieuwsgierig zijn naar wat spiritualiteit/bewust-er-zijn kan betekenen als toegevoegde waarde in jouw leven. Natuurlijk is het ook een heel leuk kwartetspel voor mensen die dit al weten.
Elke kaart heeft ook een gechannelde boodschap, zeg maar een positieve affirmatie, zodat je deze als inspiratie- en/of krachtkaart kan gebruiken. Zo ontvang je een mooie boodschap en inzicht in het leefproces waarin je je nu bevindt.
Door deze boodschap/affirmatie diverse malen te herhalen, wordt jouw onderbewustzijn geactiveerd en beïnvloedt en krijgen jouw hersenen een seintje om juist dat te creëren en manifesteren in jouw leven.
Voor meer informatie klik hier.


Samen met mijn man Ruben delen wij onze kwaliteiten in Natural Source Retreat.
Wij geven 1-daagse re-treats die gaan over persoonlijke en spirituele ontwikkeling zoals “Zichtbaarheid – ontsluieren en ontmaskeren”, “Wet van Aantrekking”, “Voorbij overtuigingen, aannames, beperkingen en conditioneringen", maar ook meditaties, themadagen en -avonden, een Collectieve Bewust-er-Zijn Cirkel en een Higher Purpose Happening (2 t/m 4 juli).
De 1-daagse re-treats die hierboven gemeld staan, geef ik ook in een 1-op-1-sessie, partnersessie, ouder-kind-sessie en/of familiesessie.

Voor meer informatie over wat ik samen met mijn man Ruben organiseer, kan je hier klikken. Je komt dan op onze website www.naturalsourceretreat.com terecht. 


Voel je welkom en kom zoals je bent. Ik zie je graag.

One love.

Mirjam

Als je reviews wil lezen klik dan hier.

Gevolgde cursussen, opleidingen etc.: 
Professioneel Coach, HSP-coach en HSP-massage, Speltherapie, Kindertekeningen Analyseren, Transactionele Analyse,
Reiki Practioner en Teacher, Aura- en Chakrahealing, Sirius Energie Methode, Acces Bars, Soul Body Fusion en Moeiteloos Helen.
Ook volgde ik de opleiding tot kinder- en jeugdcoach, coachen bij rouw- en traumaverwerking en coachen bij verslaving.