Ik ben medium en zo geboren en getogen. Een medium heeft mediamieke gaven en heeft zielscontact met twee werelden. Namelijk de aardse en de universele wereld (alles wat is).
Ik stem mij af op mijn gidsen/helpers/voorouders etc. Ik maak contact met jouw energie/jouw ziel/jouw kern.
Zo ontvang ik boodschappen over jou, wie jij bent, wat je hebt meegemaakt, maar ook over jouw levenspad en jouw zielsmissie.
In mijn contact met overledenen/overgegane zielen (mens en dier) voel ik wie er bij jou is en welke boodschap iemand voor jou heeft. Ook kan ik een geur ruiken van iemand die bij jou is. Je krijgt antwoorden op nog openstaande en ongestelde vragen.
Bij het sturen van een foto, lees ik deze voor jou. De foto kan van een overleden iemand zijn of van iemand die nog in leven is. Bij iemand die nog in leven is, lees ik de foto alleen als hiervoor schriftelijke toestemming is.
Bij een reading of een maand-, kwartaal-, half jaar- en jaarprognoses krijg je meer inzicht over jouw leven, jouw karakter, meer duidelijk over waarom jouw bepaalde dingen steeds overkomen en welke boodschap dat heeft.

Ik doe geen toekomstvoorspellingen over gezondheid, gezinsuitbreiding en wat je "moet" doen in jouw leven.
Je bent namelijk heel goed zelf in staat om beslissingen te nemen, te weten wat je zelf wil, jouw intuïtie te volgen, te luisteren naar jouw eigen innerlijke stem en te handelen naar jouw eigen inzicht.
Jouw levenspad en zielsmissie is al uitgestippeld, al neem je soms een keer een zijweg, je komt altijd op het zelfde pad terug.  
Ik heb contact met overledenen/overgegane zielen (mens en dier) en lees ik foto's, lees foto's en leg (tarot)kaarten. Ik heb contact met overledenen/overgegane zielen (mens en dier), lees ik foto's, leg ik (tarot)kaarten die inzichten en boodschappen geven en gee

Hieronder leg ik uit wat de mediamieke gaven zijn en betekenen. Ook leg ik uit wat een medium is en wat zij doet.

De mediamieke gaven zijn:
* Helderziend:
Ik ontvang beelden en zie gebeurtenissen die in een andere tijd en op een andere plaats plaatsvonden. Ik zie de toekomst, maar ook verleden en het Hier & Nu.
* Heldervoelend:
Ik ben gevoelig voor stemmingen, emoties, intenties, karakter, lichamelijke toestand etc.
* Helderhorend:
Ik ontvang en hoor boodschappen van bijvoorbeeld gidsen, engelen, overgegane zielen (mens en dier) etc.
* Helderwetend:
Ik weet of iets klopt of wat er aan de hand is.
* Helderruikend:
Ik ruik geuren die altijd aanwezig zijn, maar ook geur die iemand bij zich draagt (levend of overgegaan).