Hoofdpijn, clusterhoofdpijn en/of migraineklachten - oorzaak vinden en aanpakken.

Heb jij vaak last van hoofdpijn, clusterhoofdpijn en/of migraineklachten?

Kijk jij naar de oorzaak hiervan of slik je pillen om de klachten te verminderen en dus te onderdrukken?
Helaas helpen pillen maar tijdelijk en onderdrukken zij juist de hoofdpijn en/of migraine.

Elke pijn in jouw lichaam, ziel en geest heeft niet alleen een medische en psychische oorzaak, maar kan ook een spirituele / energetische betekenis hebben.
Zo staat hoofdpijn o.a. voor het onvoldoende vertrouwen in jezelf en tot actie komen. Ook staat het voor verdriet, boosheid, pijn, een gehaast leven en zelfveroordeling.
Clusterhoofdpijn staat o.a. voor het niet staan voor jezelf, het niet verbonden zijn met jouw innerlijke kern, jouw diepere Zijn en jouw hart (jouw gevoel). Je voelt je schommelend en bent op zoek naar (meer) balans in jouw lichaam, ziel en geest.
Migraine staat o.a. voor onvoldoende besef van jouw eigenwaarde, het afsluiten van jouw hart (jouw gevoel), het niet aanwezig zijn in jouw Zijn, in wie jij bent in jouw kern, het niet (h)erkennen van diepe emoties.

In alle drie de gevallen sla je allerlei energieën op in jouw systeem en laat je deze niet doorstromen.

Ik behandel al meerdere jaren mensen met hoofdpijn-, clusterhoofdpijn- en/of migraineklachten.
Ik masseer het hoofd, voorhoofd, kaak, gezicht, nek en deel van de schouders. Ook raak ik de energiebanen aan die in het hoofd, nek en schouders aanwezig zijn zodat alle opgeslagen energie gaat doorstromen en losgelaten kan worden.
De behandeling duurt een half uur en wordt zittend uitgevoerd.

Enige reviews:
"Ik had al jaren last van clusterhoofdpijn, slikte dan medicatie en kon dagen op bed liggen. Ik wilde dan niets en niemand om mij heen hebben.
Mirjam heeft mij de eerste 4 maanden 2 keer per week behandeld, daarna werd dit 1 keer per maand.
Zodra ik in de tussentijd van afspraken weer hoofdpijn voelde opkomen, vroeg ik of Mirjam tijd had om mij een behandeling te geven. Ik kon vaak nog dezelfde dag bij haar terecht of uiterlijk 1 dag later.
Mirjam behandelde mij met haar magische handen en gaf mij handvatten om ook op energetische wijze deze pijn los te laten door het niet meer "MIJN clusterhoofdpijn" te noemen maar "de clusterhoofdpijn".
Toen ik besloot naar de andere kant van Nederland te verhuizen, heeft Mirjam voorgesteld deze techniek aan mijn partner te leren zodat zij mij kan helpen als de hoofdpijn weer tevoorschijn komt.
Mirjam heeft magische handen en door deze magische handen, de techniek die zij toepast, en het meer voor mezelf gaan staan, heb ik geen last meer van clusterhoofdpijn.
Echt een aanrader dus".

Edwin


"Welkom Mirjam en dag migraine en hoofdpijn".

Casper.


Voel je welkom.

Liefs.