Alles is energie. Elk levend wezen heeft zijn eigen energie.
Door een negatieve energie kan je uit balans raken en door deze disbalans kunnen zelfs lichamelijke en/of emotionele klachten ontstaan.
Voel je dat slecht in jouw energie zit of dat je in disbalans bent, is het belangrijk en raadzaam jezelf energetisch te zuiveren.
Een aura- en chakra-sessie zorgt ervoor dat je weer volledig in jezelf aanwezig bent en weer meer in balans komt en blijft.
Ook geef ik je aan hoe je jezelf energetisch kan beschermen, deel ik afsluittechnieken met je en geef ik aan hoe je verbindingen kan verbreken. Dit om zoveel mogelijk in balans je blijven en bij jouw
eigen, unieke en identieke energie.

Na de zuivering ben je weer volledig in balans en energetisch beschermd. Je ervaart meteen een positieve invloed, meer rust en ontspanning. Je voelt je weer meer thuis in jezelf.

Deze sessie kan ook gegeven worden op afstand, dus zonder lijfelijke aanwezigheid.
*********************************************************************************************************************************************************************************************
Wat is een chakra?
In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig. Deze staan bekend als chakra’s.
Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent “wiel”.
Elke chakra heeft zijn eigen eigenschap en behoort bij een bepaald gebied in jouw lichaam.
Als chakra’s niet goed doorstromen, ontstaat er een blokkade. Is er een blokkade, zorg dan dat de chakra’s gezuiverd worden en weer in balans komen.

Het eerste chakra wordt wortel- of stuitchakra genoemd. Dit chakra zorgt voor stabiliteit, geaardheid en veiligheid.
Het tweede chakra wordt sacraalchakra genoemd. Dit chakra staat voor het uiten van emoties, het hebben van relatie, beweging, seksualiteit en creativiteit.
Het derde chakra wordt navel- of zonnevlechtchakra genoemd. Dit chakra zorgt voor blijheid, zelfwaardering, energie, controle over jezelf en de kracht te bereiken wat je wilt.
Het vierde chakra wordt hartchakra genoemd . Dit chakra staat voor vriendelijkheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop, liefde en het vinden van balans.
Het vijfde chakra wordt keelchakra genoemd. Dit chakra staat voor de stofwisseling, reiniging. Als je jezelf verwoordt, vindt reiniging plaats.Het zesde chakra wordt het voorhoofdchakra genoemd. Omdat dit chakra net iets boven en tussen de wenkbrauwen bevindt, wordt dit ook wel het derde oogchakra genoemd. Dit chakra gaat over het geweten. Je geweten speelt een grote rol in je bewustzijn en de keuzes die je maakt in je leven.
Het zevende chakra wordt kruinchakra genoemd. Dit chakra zorgt ervoor dat energie optimaal door je lichaam stroomt en het zorgt voor eenheid.

Wat is een aura?
Een aura is een energetisch veld om mensen, dieren, planten en voorwerpen heen. Dit energetische veld weerspiegelt onze lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele toestand die constant in beweging is.
Jouw aura is jouw natuurlijke bescherming. Ook is het een informatiedrager en -gever.
Jouw persoonlijke informatie zit in jouw aura. Ook ontvang jij informatie van anderen en jouw omgeving.

De aura wisselt constant van kleur, intensiteit en omvang.
Als er een negatieve energie/factor optreedt, bijvoorbeeld angst, boosheid en/of verdriet, kunnen er gaten in jouw aura vallen.
Jouw aura raakt dan vervuild. Als jouw aura vervuild is, is het zorg dat deze gezuiverd wordt en weer in balans komt.